Use this url to cite publication: https://hdl.handle.net/20.500.12512/91521
Konservavimo reikšmė mikrobiologinei maisto kokybei
Type of publication
Straipsnis mokslo populiarinimo leidinyje / Article in popular science edition (S6)
Author(s)
Title
Konservavimo reikšmė mikrobiologinei maisto kokybei
Aistė Kabašinskienė
Publisher (trusted)
Mano ūkis
Date Issued
Date Issued |
---|
2014 |
Extent
p. 49-52.
Is part of
Vetinfo. Kaunas : Mano ūkis, 2014, Nr. 2(94).
Version
Originalus / Original
Series/Report no.
Sauga
Field of Science
Keywords
Abstract
Siekiant išvengti mikroorganizmų dauginimosi maisto produktuose, taikomi įvairūs maisto konservavimo būdai.
Type of document
type::text::journal::journal article
ISSN (of the container)
1648-0643
Other Identifier(s)
(LSMU ALMA)990000838210107106
Coverage Spatial
Lietuva / Lithuania (LT)
Language
Lietuvių / Lithuanian (lt)