Use this url to cite publication: https://hdl.handle.net/20.500.12512/96837
Augaliniai antioksidantai mėsos gaminiuose
Type of publication
Straipsnis mokslo populiarinimo leidinyje / Article in popular science edition (S6)
Author(s)
Title
Augaliniai antioksidantai mėsos gaminiuose
Gintarė Zaborskienė
Publisher (trusted)
Mano ūkis
Date Issued
Date Issued |
---|
2017-12-01 |
Extent
p. 40-41.
Is part of
Vetinfo. Kaunas : Mano ūkis, 2017, Nr. 4(114).
Version
Originalus / Original
Series/Report no.
Sauga
Field of Science
Keywords (lt)
Abstract (lt)
Gerinant mėsos gaminių kokybę ir užtikrinant tinkamą vartojimo terminą, gamyboje gali būti naudojami įvairūs maisto priedai, prieskoniai ir prieskoniniai augalai. Lietuvoje žolelės nuo seno buvo naudojamos įvairių dešrų, skilandžių, rūkytų kumpių ir kitų produktų gamyboje, todėl ir šiandien augalinius priedus galima sėkmingai pritaikyti perdirbant mėsą.
Type of document
type::text::journal::journal article
ISSN (of the container)
1648-0643
Other Identifier(s)
(LSMU ALMA)990000944750107106
Coverage Spatial
Lietuva / Lithuania (LT)
Language
Lietuvių / Lithuanian (lt)