Use this url to cite Standard: https://hdl.handle.net/20.500.12512/159971
Vaisių ir daržovių sultys. Bendrojo sieros dioksido nustatymas distiliavimu
ID
601600
Reference
LST EN 13196:2000
Original Reference
EN 13196:2000
LT Reference
LST EN 13196:2003
Title
Vaisių ir daržovių sultys. Bendrojo sieros dioksido nustatymas distiliavimu
Other Title
Fruit and vegetable juices - Determination of total sulfur dioxide by distillation
Contributor
Lietuvos standartizacijos departamentas
Date Issued
2000-11-01
Date LT Issued
2003-01-15
Technical Committee
TK 6 Vaisių ir daržovių produktai
Subject
No | Subject |
---|---|
67.160.20 | Nealkoholiniai gėrimai |
Abstract
Šiame Europos standarte aprašomas distiliavimo metodas nustatyti bendrąjį sieros dioksidą vaisių ir daržovių sultyse bei jų gaminiuose. Šis metodas taikomas svogūnų, porų arba kopūstų gaminiams, galintiems klaidinti tikslų rezultatą
Document
Document | Language | Pages |
---|---|---|
lt | 11 |
Active
Ne / No
Valid Until
2024-04-30
Date of Submission
2024-06-13