Skip to main content
Lithuanian University of Health Sciences Research Management System (CRIS)
PORTALCRIS
Reports
English
Lietuvių
Log In
Log in
English
Lietuvių
Log In
Log in
Home
3. Kita produkcija / Other Production
Standartai / Standards
Mėsos pusgaminiai. Šaltienos rinkiniai. Bendrieji reikalavimai
Use this url to cite Standard:
https://hdl.handle.net/20.500.12512/173231
Mėsos pusgaminiai. Šaltienos rinkiniai. Bendrieji reikalavimai
Details
ID
618611
Reference
LST 354-88
Title
Mėsos pusgaminiai. Šaltienos rinkiniai. Bendrieji reikalavimai
Other Title
Ready-to-cook meat products. Meat jelly sets. General requirements
Contributor
Lietuvos standartizacijos departamentas
Date Issued
1988-10-30
Technical Committee
TK 3 Mėsa ir mėsos produktai
Active
Ne / No
Valid Until
1998-11-30
Replaced by
LST 354:1998
Date of Submission
2023-07-17