Use this url to cite Standard: https://hdl.handle.net/20.500.12512/182840
Maisto produktai. Maisto alergenų aptikimas imunologiniais metodais. 2 dalis. Kiekybinis riešutų nustatymas fermento imuninio tyrimo būdu, naudojant monokloninius antikūnus ir baltymų aptikimą bicinchonine rūgštimi
ID
629272
Reference
LST CEN/TS 15633-2:2013
Original Reference
CEN/TS 15633-2:2013
Title
Maisto produktai. Maisto alergenų aptikimas imunologiniais metodais. 2 dalis. Kiekybinis riešutų nustatymas fermento imuninio tyrimo būdu, naudojant monokloninius antikūnus ir baltymų aptikimą bicinchonine rūgštimi
Other Title
Foodstuffs - Detection of food allergens by immunological methods - Part 2: Quantitative determination of hazelnut with an enzyme immunoassay using monoclonal antibodies and bicinchoninic acid-protein detection
Contributor
Lietuvos standartizacijos departamentas
Date Issued
2013-05-31
Technical Committee
TK 51 Maisto analizė
Foreign Technical Committee
CEN/TC 275 Maisto analizė. Bendrieji metodai
Subject
No | Subject |
---|---|
67.050 | Bendrieji maisto produktų tyrimo ir analizės metodai |
Document
Document | Language | Pages |
---|---|---|
en | 32 |
Active
Taip / Yes
Date of Submission
2024-02-22