Use this url to cite Standard: https://hdl.handle.net/20.500.12512/165129
Maisto produktai. Apšvitinto maisto, turinčio celiuliozės, aptikimas ESR spektroskopijos metodu
ID
606677
Reference
LST EN 1787:2000
Original Reference
EN 1787:2000
LT Reference
LST EN 1787:2003
Title
Maisto produktai. Apšvitinto maisto, turinčio celiuliozės, aptikimas ESR spektroskopijos metodu
Other Title
Foodstuffs - Detection of irradiated food containing cellulose by ESR spectroscopy
Contributor
Lietuvos standartizacijos departamentas
Date Issued
2000-11-02
Date LT Issued
2003-12-28
Technical Committee
TK 51 Maisto analizė
Foreign Technical Committee
CEN/TC 275 Maisto analizė. Bendrieji metodai
Subject
No | Subject |
---|---|
67.050 | Bendrieji maisto produktų tyrimo ir analizės metodai |
Abstract
Šiame Europos standarte tiksliai apibrėžtas jonizuojančiąja spinduliuote paveikto maisto, turinčio celiuliozės, aptikimo metodas, tiriant sukininio elektronų rezonanso (ESR) spektrą maiste, dar vadinamą paramagnetinio elektronų rezonanso (EPR) spektru, žr. nuo [1] iki [13]. Buvo sėkmingai atlikti tarplaboratoriniai tyrimai su pistacijų lukštais, žr. nuo [14] iki [18], paprikos milteliais, žr. [19] ir [20], ir šviežiomis braškėmis, žr. [21]
Document
Document | Language | Pages |
---|---|---|
lt | 10 | |
en | 8 |
Active
Ne / No
Valid Until
2022-06-15
Replaced by
Date of Submission
2024-02-22