Use this url to cite Standard: https://hdl.handle.net/20.500.12512/177925
Juslinė analizė. Metodika. Skoninių savybių nustatymo metodai (tpt ISO 6564:1985)
ID
623090
Reference
LST ISO 6564:1998
Original Reference
ISO 6564:1985
LT Reference
LST ISO 6564:2003
Title
Juslinė analizė. Metodika. Skoninių savybių nustatymo metodai (tpt ISO 6564:1985)
Other Title
Sensory analysis. Methodology. Flavour profile methods (idt ISO 6564:1985)
Contributor
Lietuvos standartizacijos departamentas
Date Issued
1998-01-30
Date LT Issued
2003-12-30
Technical Committee
TK 51 Maisto analizė
Subject
No | Subject |
---|---|
67.240 | Juslinė analizė |
Abstract
Šiame tarptautiniame standarte apibūdinta maisto produktų skonio ir kvapo įvertinimo bei aprašymo metodų, skirtų kvalifikuotiems ir treniruotiems vertintojams, grupė. Metodai gali būti taikomi: a) maisto produktams kurti, modifikuoti ir tobulinti; b) produktų skirtumams apibūdinti; c) kokybės kontrolei; d) juslinius duomenis pritaikyti instrumentinių duomenų aiškinimui; e) produktų savybių nuolatiniam registravimui; f) produkto pokyčiams laikymo metu kontroliuoti
Document
Document | Language | Pages |
---|---|---|
en | 6 | |
lt | 10 |
Active
Ne / No
Valid Until
2011-11-03
Date of Submission
2024-02-22