Use this url to cite ETD: https://hdl.handle.net/20.500.12512/103693
Identiškų natūraliems maisto priedų panaudojimas virtų dešrų kokybės rodiklių gerinimui
Type of publication
type::text::thesis::master thesis
Title
Identiškų natūraliems maisto priedų panaudojimas virtų dešrų kokybės rodiklių gerinimui
Other Title
The use of identical to natural food additives for the improvement of quality indicators of boiled sausages
Author
Čibirkaitė, Joana |
Advisor
Other(s)
Recenzentas / Reviewer | |
Recenzentas / Reviewer | |
Komisijos sekretorius / Committee Secretary | |
Komisijos pirmininkas / Committee Chairman | |
Komisijos narys / Committee Member | |
Komisijos narys / Committee Member | |
Komisijos narys / Committee Member | |
Komisijos narys / Committee Member | |
Komisijos narys / Committee Member |
Extent
40 p.
Date Issued
2017
Abstract
Aprašomas identiškų natūraliems maisto priedų panaudojimas virtų dešrų kokybės rodiklių gerinimui
Describe the use of identical to natural food additives for the improvement of quality indicators of boiled sausages
Publisher
Lietuvos sveikatos mokslų universitetas
Other Identifier(s)
id-22312049
Language
Lietuvių / Lithuanian (lt)
Defended
Taip / Yes
Access Rights
Atviroji prieiga / Open Access