Use this url to cite Standard: https://hdl.handle.net/20.500.12512/186743
Options
Kviečiai, rugiai ir jų miltai, kietieji kviečiai ir kietųjų kviečių kruopmilčiai. Kritimo skaičiaus nustatymas pagal Hagbergą ir Perteną (ISO 3093:2009)
ID
634983
Reference
LST EN ISO 3093:2010
Original Reference
EN ISO 3093:2009
LT Reference
LST EN ISO 3093:2010
Title
Kviečiai, rugiai ir jų miltai, kietieji kviečiai ir kietųjų kviečių kruopmilčiai. Kritimo skaičiaus nustatymas pagal Hagbergą ir Perteną (ISO 3093:2009)
Other Title
Wheat, rye and their flours, durum wheat and durum wheat semolina - Determination of the falling number according to Hagberg-Perten (ISO 3093:2009)
Contributor
Lietuvos standartizacijos departamentas
Date Issued
2010-04-30
Date LT Issued
2013-08-30
Technical Committee
TK 15 Grūdai, grūdų produktai, duona, pašarai
Foreign Technical Committee
CEN/TC 338 Grūdai ir grūdų produktai
Subject
No | Subject |
---|---|
67.060 | Varpinių ir ankštinių javų grūdai bei jų gaminiai |
Abstract
Šiame tarptautiniame standarte nurodyta, kaip nustatyti grūdų α-amilazės aktyvumą kritimo skaičiaus metodu pagal Hagbergą ir Perteną. Šis metodas taikomas varpinių javų grūdams, ypač kviečiams ir rugiams bei jų miltams, kietiesiems kviečiams ir jų kruopmilčiams. Šis metodas netinka mažam α-amilazės aktyvumui nustatyti. Kritimo skaičių paverčiant skystėjimo skaičiumi, šį metodą galima naudoti žinomo kritimo skaičiaus grūdų, miltų ar kruopmilčių mišinių sudėčiai, reikalingai nustatyto kritimo skaičiaus ėminiui paruošti, įvertinti
Document
Document | Language | Pages |
---|---|---|
en | 16 | |
lt | 17 |
Active
Taip / Yes
Date of Submission
2024-02-22