Use this url to cite Standard: https://hdl.handle.net/20.500.12512/177066
Mėsa ir mėsos produktai. Drėgmės kiekio nustatymas (pamatinis metodas) (tpt ISO 1442:1997(E))
ID
622440
Reference
LST ISO 1442:2000
Original Reference
ISO 1442:1997
LT Reference
LST ISO 1442:2000
Title
Mėsa ir mėsos produktai. Drėgmės kiekio nustatymas (pamatinis metodas) (tpt ISO 1442:1997(E))
Other Title
Meat and meat products. Determination of moisture content (Reference method) (idt ISO1442:1997(E))
Contributor
Lietuvos standartizacijos departamentas
Date Issued
2000-02-15
Date LT Issued
2000-02-15
Technical Committee
TK 3 Mėsa ir mėsos produktai
Foreign Technical Committee
ISO/TC 34/SC 6 Mėsa, vištiena, žuvis, kiaušiniai ir jų produktai
Subject
No | Subject |
---|---|
67.120.10 | Mėsa ir mėsos gaminiai |
Abstract
Šiame standarte aprašytas drėgmės kiekio mėsoje ir mėsos gaminiuose nustatymo pamatinis metodas
Document
Document | Language | Pages |
---|---|---|
en | 4 | |
lt | 5 |
Active
Ne / No
Valid Until
2024-11-15
Date of Submission
2024-12-05