Use this url to cite Standard: https://hdl.handle.net/20.500.12512/184447
Gyvūniniai ir augaliniai riebalai ir aliejus. Kakavos sviesto ekvivalentai kakavos svieste ir šokolade be priedų. 1 dalis. Kakavos sviesto ekvivalentų buvimo nustatymas (ISO 23275-1:2006)
ID
631705
Reference
LST EN ISO 23275-1:2009
Original Reference
EN ISO 23275-1:2008
Title
Gyvūniniai ir augaliniai riebalai ir aliejus. Kakavos sviesto ekvivalentai kakavos svieste ir šokolade be priedų. 1 dalis. Kakavos sviesto ekvivalentų buvimo nustatymas (ISO 23275-1:2006)
Other Title
Animal and vegetable fats and oils - Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate - Part 1: Determination of the presence of cocoa butter equivalents (ISO 23275-1:2006)
Contributor
Lietuvos standartizacijos departamentas
Date Issued
2009-02-27
Technical Committee
TK 51 Maisto analizė
Foreign Technical Committee
CEN/TC 307 Aliejingosios sėklos, augaliniai ir gyvūniniai riebalai ir aliejus bei jų šalutiniai produktai. Ėminių ėmimo ir analizės metodai
Subject
No | Subject |
---|---|
67.200.10 | Gyvūniniai ir augaliniai riebalai ir aliejus |
67.190 | Šokoladas |
Document
Document | Language | Pages |
---|---|---|
en | 15 |
Active
Taip / Yes
Date of Submission
2024-02-22