Use this url to cite Standard: https://hdl.handle.net/20.500.12512/175997
Options
Vaisių ir daržovių gaminiai. Tirpių sausųjų medžiagų nustatymas. Refraktometrinis metodas (tpt ISO 2173:2003)
ID
621299
Reference
LST ISO 2173:2004
Original Reference
ISO 2173:2003
LT Reference
LST ISO 2173:2004
Title
Vaisių ir daržovių gaminiai. Tirpių sausųjų medžiagų nustatymas. Refraktometrinis metodas (tpt ISO 2173:2003)
Other Title
Fruit and vegetable products. Determination of soluble solids. Refractometric method (idt ISO 2173:2003)
Contributor
Lietuvos standartizacijos departamentas
Date Issued
2004-08-31
Date LT Issued
2004-08-31
Technical Committee
TK 6 Vaisių ir daržovių produktai
Subject
No | Subject |
---|---|
67.080.10 | Vaisiai ir jų gaminiai |
Abstract
Šiame standarte smulkiai aprašomas refraktometrinis metodas nustatyti tirpias sausąsias medžiagas vaisių ir daržovių gaminiuose. Šis metodas taikomas tirštiems, suspensijos pavidalo, daug cukraus turintiems gaminiams. Jei gaminiai turi kitų tirpių medžiagų, tai rezultatas, gautas šiuo metodu, bus tiktai apytikris ir paprastai bus laikomas tirpių sausųjų medžiagų kiekiu. PASTABA Tirpios sausosios medžiagos vaisių sultyse (neturinčiose suspensijos) ir koncentruotose sultyse (skaidriose) nustatomos piknometriniu metodu, pateiktu ISO 21721)
Document
Document | Language | Pages |
---|---|---|
lt | 8 | |
en | 8 |
Active
Taip / Yes
Date of Submission
2024-02-22