Use this url to cite Standard: https://hdl.handle.net/20.500.12512/175661
Jogurtas. Būdingų mikroorganizmų - bulgarų lazdelių (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus) ir termofilinių streptokokų (Streptococcus thermophilus) - identifikavimas (tpt ISO 9232:2003)
ID
621635
Reference
LST ISO 9232:2005
Original Reference
ISO 9232:2003
LT Reference
LST ISO 9232:2005
Title
Jogurtas. Būdingų mikroorganizmų - bulgarų lazdelių (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus) ir termofilinių streptokokų (Streptococcus thermophilus) - identifikavimas (tpt ISO 9232:2003)
Other Title
Yogurt. Identification of characteristic microorganisms (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Streptococcus thermophilus) (idt ISO 9232:2003)
Contributor
Lietuvos standartizacijos departamentas
Date Issued
2005-03-15
Date LT Issued
2005-03-15
Technical Committee
LST (Lietuvos standartizacijos departamentas)
Foreign Technical Committee
ISO/TC 34/SC 5
Subject
No | Subject |
---|---|
07.100.30 | Maisto mikrobiologija |
Abstract
Šiame tarptautiniame standarte pateikti metodai jogurto būdingiems mikroorganizmams identifikuoti, remiantis jų morfologinėmis, kultūrinėmis ir fiziologinėmis savybėmis. Jis taikomas padermėms, išskirtoms iš jogurtų, kuriuose randami ir yra gyvybingi abu būdingi mikroorganizmai
Document
Document | Language | Pages |
---|---|---|
lt | 17 | |
en | 17 |
Active
Taip / Yes
Date of Submission
2024-06-13