Use this url to cite Standard: https://hdl.handle.net/20.500.12512/223797
Maisto produktai. Apšvitinto maisto, turinčio celiuliozės, aptikimas sukininio elektronų rezonanso (ESR) spektroskopijos metodu
ID
703985
Reference
LST EN 1787:2022
Original Reference
EN 1787:2022
Title
Maisto produktai. Apšvitinto maisto, turinčio celiuliozės, aptikimas sukininio elektronų rezonanso (ESR) spektroskopijos metodu
Other Title
Foodstuff - Detection of irradiated foodstuff containing cellulose by ESR spectroscopy
Contributor
Lietuvos standartizacijos departamentas
Date Issued
2022-06-15
Technical Committee
TK 51 Maisto analizė
Foreign Technical Committee
CEN/TC 275 Maisto analizė. Bendrieji metodai
Subject
No | Subject |
---|---|
67.050 | Bendrieji maisto produktų tyrimo ir analizės metodai |
Document
Document | Language | Pages |
---|---|---|
en | 15 |
Active
Taip / Yes
Date of Submission
2024-02-22