Use this url to cite Standard: https://hdl.handle.net/20.500.12512/159973
Vaisių ir daržovių sultys. Vaisių sulčių vandens pastoviųjų deguonies izotopų santykio (18O/16O) nustatymas. Izotopų santykio masės spektrometrijos metodas
ID
601597
Reference
LST L ENV 12141:2000
Original Reference
ENV 12141:1996
LT Reference
LST L ENV 12141:2003
Title
Vaisių ir daržovių sultys. Vaisių sulčių vandens pastoviųjų deguonies izotopų santykio (18O/16O) nustatymas. Izotopų santykio masės spektrometrijos metodas
Other Title
Fruit and vegetable juices - Determination of the stable oxygen isotope (18O/16O) of water from fruit juices - Method using isotope ratio mass spectrometry
Contributor
Lietuvos standartizacijos departamentas
Date Issued
2000-11-01
Date LT Issued
2003-01-15
Technical Committee
TK 6 Vaisių ir daržovių produktai
Subject
No | Subject |
---|---|
67.160.20 | Nealkoholiniai gėrimai |
Abstract
Šiame laikinajame Europos standarte aprašomas metodas, kaip izotopų santykio masių spektroskopija (ISMS) nustatyti vandens pastoviųjų deguonies izotopų santykį (18O/16O) vaisių sultyse
Document
Document | Language | Pages |
---|---|---|
lt | 9 |
Active
Ne / No
Valid Until
2020-08-31
Date of Submission
2024-02-22