Use this url to cite Standard: https://hdl.handle.net/20.500.12512/176027
Skrudinta malta kava. Drėgnio nustatymas. Karlo Fišerio metodas (pamatinis metodas) (tpt ISO 11817:1994)
ID
621269
Reference
LST ISO 11817:2004
Original Reference
ISO 11817:1994
LT Reference
LST ISO 11817:2004
Title
Skrudinta malta kava. Drėgnio nustatymas. Karlo Fišerio metodas (pamatinis metodas) (tpt ISO 11817:1994)
Other Title
Roasted ground coffee. Determination of moisture content. Karl Fischer method (Reference method) (idt ISO 11817:1994)
Contributor
Lietuvos standartizacijos departamentas
Date Issued
2004-03-01
Date LT Issued
2004-03-01
Technical Committee
TK 51 Maisto analizė
Foreign Technical Committee
ISO/TC 34/SC 15 Maisto produktai/Kava
Subject
No | Subject |
---|---|
67.140.20 | Kava ir kavos pakaitalai |
Abstract
Šiame tarptautiniame standarte apibrėžiamas drėgnio nustatymas skrudintoje maltoje kavoje Karlo Fišerio titravimo metodu. Šis metodas tikslus, todėl laikomas pamatiniu metodu
Document
Document | Language | Pages |
---|---|---|
en | 5 | |
lt | 7 |
Active
Taip / Yes
Date of Submission
2024-02-22