Osmosis platforma medicinos programos studentams: kas tai ir kaip naudotis?

2024-09-05
< Grįžti

Universitetas šiais metais įsigijo sveikatos mokslų studijų platformos Osmosis licencijas. Tai viena populiariausių pasaulyje studijų platformų medicinos stuidentams, kuri suteikia prieigą prie įrodymais pagrįstų mokymosi metodų ir unikalių studijų priemonių, kurios pagerina gebėjimą veiksmingiau suprasti ir atsiminti informaciją. Kiekviena Osmosis platformos funkcija palengvina sudėtingų sveikatos priežiūros temų supratimą.

  • Glaustai, vizualiai patrauklūs, ekspertų įvertinti vaizdo įrašai padeda daugiau ir greičiau įsisavinti medžiagą ir supaprastina sudėtingas sąvokas.
  • Sprendimų priėmimo hierarchijos medis (angl. Discover decision-making trees (DMTs)) padeda besimokantiesiems kliniškai mąstyti naudojant nesudėtingas diagnozavimo ir paciento valdymo schemas. (*Prieinama Klinikinių mokslų bibliotekoje)
  • Padeda užpildyti žinių spragas. Atminties kortelės, (angl. Flashcards) naudojant kartojimą dalimis, padeda geriau įsiminti, o Osmosis kasdienė praktinė viktorina patikrina dalyko supratimą.
  • Studentai, naudodamiesi šia studijų platforma tikrai išvengs egzaminų streso, nes egzaminų klausimų banke sukaupta tūkstančiai klausimų, kurie puikiai padės pasiruošti egzaminams be jokios perteklinės informacijos. Platformoje parengiami patogūs ir koncentruoti užrašai siūlo greitas patologijos, fiziologijos, farmakologijos ir kitų pagrindinių mokslų temų santraukas, o lentelėse pateikiami pagrindiniai vaistai ir terapiją.
  • Peržiūrėti atmintines, užrašus, vaizdo įrašus galima bet kada ir bet kur naudojant Osmosis programėlę mobiliems įrenginiams.

Kaip naudotis?

Pirmiausia reikia susikurti asmeninę paskyrą Osmosis platformoje, nurodant LSMU el. pašto adresą su domenu @lsmu.lt arba @stud.lsmu.lt. Užpildę registracijos formą netrukus gausite laišką el. paštu, ir sualtyvinus nuorodą patvirtinsite savo paskyrą. Štai ir viskas, dabar galėsite naudotis visais Osmosis siūlomais ištekliais!