II-oji tarptautinė konferencija „One Health: Challenges for Food Safety“

< Grįžti

Kviečiame dalyvauti II-oje tarptautinėje konferencijoje „One Health: Challenges for Food Safety“, kurią organizuoja Lietuvos sveikatos mokslų universiteto (LSMU) Veterinarijos akademijos Maisto saugos ir kokybės katedra. Šiais metais konferencija orientuota į maisto saugą technologiniu požiūriu.

Pagrindinės tematikos:

  • Toksiškos ir kenksmingos medžiagos maiste
  • Maisto fermentacija
  • Maisto šalutinių produktų ir atliekų valorizavimas
  • Funkcinis maistas
  • Tvarios maisto pakuotės

Data: 2025 m. balandžio 30 d.
Vieta: nuotoliu („Teams” platoforma)
Kalba: renginys vyks anglų kalba.

Konferencijos programa bus paskelbta netrukus.

Organizacinio komiteto vardu kviečiame dalyvauti skaitant žodinius pranešimus bei teikti pranešimų santraukas iki 2025 m. kovo 17 d. el.paštu food.safety@lsmu.lt. Reikalavimus pranešimų santraukoms rasite čia.


Pranešimas apie santraukų priėmimą bus skelbiamas 2025 m. balandžio 7 d.

Daugiau informacijos apie konferenciją rasite ČIA.


Organizacinis komitetas:

  • Pirmininkė – prof. Dr. Loreta Šernienė, Maisto saugos ir kokybės katedra, Lietuvos sveikatos mokslų universitetas
  • Prof. Dr. Mindaugas Malakauskas, Maisto saugos ir kokybės katedra, Lietuvos sveikatos mokslų universitetas
  • Prof. Dr. Gintarė Zaborskienė, Maisto saugos ir kokybės katedra, Lietuvos sveikatos mokslų universitetas
  • Doc. Dr. Aistė Kabašinskienė, Maisto saugos ir kokybės katedra, Lietuvos sveikatos mokslų universitetas, Lietuva
  • Doc. Dr. Aleksandr Novoslavskij, Maisto saugos ir kokybės katedra, Lietuvos sveikatos mokslų universitetas
  • Doc. Dr. Kristina Kondrotienė, Maisto saugos ir kokybės katedra, Lietuvos sveikatos mokslų universitetas
  • Lekt. dr. Vita Lėlė, Maisto saugos ir kokybės katedra, Lietuvos sveikatos mokslų universitetas,
  • Elvidas Aleksandrovas, Maisto saugos ir kokybės katedra, Lietuvos sveikatos mokslų universitetas

Mokslinis komitetas:

  • Prof. Dr. Loreta Šernienė, Maisto saugos ir kokybės katedra, Lietuvos sveikatos mokslų universitetas, Lietuva
  • Prof. Dr. Gintarė Zaborskienė, Maisto saugos ir kokybės katedra, Lietuvos sveikatos mokslų universitetas, Lietuva
  • Prof. Dr. Elena Bartkienė, Maisto saugos ir kokybės katedra, Lietuvos sveikatos mokslų universitetas, Lietuva
  • Prof. Malgorzata Korzeniowska, Vroclavo aplinkos ir gyvybės mokslų universitetas, Biotechnologijos ir maisto mokslų fakultetas, Funkcinių maisto produktų kūrimo katedra, Lenkija
  • Assoc. Prof. dr. Kristina Kondrotienė, Maisto saugos ir kokybės katedra, Lietuvos sveikatos mokslų universitetas, Lietuva
  • Assoc. Prof. Saeid Karkehabadi, Švedijos žemės ūkio mokslų universitetas, Molekulinių mokslų katedra, Upsala, Švedija
  • Dr. Eglė Kudirkienė, Bakterijų, parazitų ir grybų skyrius, Statens Serum Institut, Danija