Studentų odontologų asociacija (SOA)

Studentų odontologų asociacija (SOA)

Studentų odontologų asociacija (SOA) – savanoriška odontologijos ir burnos higienos studentų profesinė nevyriausybinė organizacija, aktyviai veikianti nuo 2004 metų. Asociacija vienija visos Lietuvos odontologijos bei burnos higienos studentus ir atstovauja jų interesams.

Mūsų tikslas – studijų metu studentui suteikti ne tik universitetinių, edukacinių žinių, bet ir rūpintis jo visapusiška gerove, skatinti komunikaciją ir bendradarbiavimą organizacijos viduje bei tarp kitų universitetų. Įgyvendindami savo tikslus, lengviname studentų ir universitetinių struktūrų komunikaciją, siekiame didesnio tarpusavio supratimo, keliame studijų kokybę, o kartu ir profesinį lygį.

Asociacija susideda iš SOA Valdybos bei kitų SOA šeimynos narių. Valdybos nariai kartu su organizacijos Prezidente yra atsakingi už komitetus:

  • Marketingo komitetas – rūpinasi rėmėjų paieška SOA renginiams, kadangi be jų paramos renginius būtų labai sunku įvykdyti;
  • Socialinis komitetas – atsakingas už aktyvumą socialiniuose tinkluose (Facebook, Instagram): rėmėjų reklama, artėjančių renginių event’ų kūrimas, taip pat naudingos informacijos dalinimasis;
  • Finansų komitetas – atsakingas už asociacijos finansus, mokesčius bei buhalteriją;
  • Profilaktikos projektų komitetas – rūpinasi bei organizuoja išvykas į darželius, mokyklas ir pristato, supažindina vaikučius su taisyklingu dantų valymu, tinkama burnos higienos, sveiku ir dantims kenkiančiu maistu;
  • Neformalusis komitetas – atsakingas už visos SOA bendruomenės tarpusavio ryšio palaikymą, komandos stiprinimą, teambuilding’ą.

SOA aktyviai organizuoja įvairius renginius ir veiklas tokias kaip visuotiniai susirinkimai, fux’ų stovyklos, orientacinės žaidynės, SOA rudens mokymai, Šv. Apolonijos talentų šventė, valanda su odontologu, profilaktikos projektai ir daugelis kitų.

Laukiami visi odontologijos ir burnos higienos studentai! PRISIJUNK PRIE MŪSŲ!