LSMU BENDRABUČIAI

Studentai, pageidaujantys gauti vietą LSMU bendrabutyje, prašymą ir reikalingus dokumentus (skanuotus) pateikia prisijungę prie LSMU Studijų informacinės sistemos.

Naujai renovuotas 1-as bendrabutis pasižymi minimalizmu ir šviesiai įrengtais kambariais, vakarus galima leisti lauke įrengtoje laisvalaikio zonoje su atsiveriančiu vaizdu į Kauno Šv. Arkangelo Mykolo bažnyčią. Bendrabutyje įrengta sporto salė net su 13 skirtingų treniruoklių ir teniso stalu. Įsikūręs strategiškai patogioje vietoje, nes kelionė pėsčiomis iki Centrinių rūmų, Kalbų ir edukacijos ar Sporto katedrų truks apie 15 minučių. Kelionė iki artimiausios autobusų stotelės, iš kur patogiai nukeliausite iki Kauno klinikų, užtruks tik 5 minutes.

Kaina: 146 – 232 EUR

Administratorė: Vykinta Čeponytė

+37064624714
vykinta.ceponyte@lsmu.lt

 

Bendrabutis įsikūręs prie pagrindinės K. Petrausko gatvės. Įrengti dviviečiai, triviečiai kambariai, kiekviename aukšte įrengta virtuvė, dušo ir skalbimo patalpos. Pirmame aukšte studentų patogumui įrengta dviračių parkavimo patalpa. Bendrabutyje įrengtos dvi mokymosi patalpos. Iki artimiausio sustojimo 3 min. kelio. Kelionė pėsčiomis iki Centrinių rūmų, bibliotekos, Farmacijos, Slaugos fakultetų užtruks 15 min.

Bendrame pastate įsikūrusios Kalbų ir edukacijos katedra, Sporto katedra, kultūros salė, vyksta choro repeticijos.

Rekomenduojama apsigyventi farmacijos, medicinos ir odontologijos studentams.

Kaina: 78–153 Eur.

Administratorė: Daiva Žukauskienė

Tel. +370 646 24678
daiva.zukauskiene@lsmu.lt

 

Bendrabutis įsikūręs atokiau nuo gatvės, apsuptas ramios ir natūralios aplinkos. Renovuotame pastate įrengti erdvūs dviviečiai kambariai. Kiekviename aukšte yra po 2 virtuves (1 a. viena), bendro naudojimosi tualetai, prausyklos, dušai, mokymosi ir skalbimo patalpos.

Bendrabutis yra strategiškai geroje vietoje – iki sustojimo 5 min. kelio. Per 15–20 min. pėsčiomis galima pasiekti LSMU Centrinius rūmus, biblioteką, Slaugos, Farmacijos fakultetus, Kauno klinikas.

Rekomenduojama apsigyventi medicinos, slaugos, farmacijos, odontologijos studentams.

Kaina: 118–220 Eur

Administratorė: Daiva Žukauskienė

Tel. +370 646 24678
daiva.zukauskiene@lsmu.lt

 

Bendrabutis yra strategiškai patogioje vietoje šalia Kauno klinikų, netoliese nusidriekusi viena pagrindinių Žaliakalnio gatvių – Sukilėlių gatvė, todėl patogu nuvykti į visas Jums reikalingas auditorijas. Bendrabutis yra blokinio tipo: dvivietis, trivietis kambarys. Studentai, gyvenantys viename bloke, naudojasi bendru WC kambariu. Kiekviename bendrabučio aukšte yra 4 virtuvės, 3 dušo ir skalbimo patalpos. Bendrabutyje įrengta mokymosi bei dviračių laikymo patalpos.

Į netoliese įsikūrusią LSMU biblioteką, Slaugos, Farmacijos fakultetus pėsčiomis galima patekti per 8 min.

Rekomenduojama bendrabutyje apsigyventi pasirinkus odontologijos, farmacijos, slaugos bei medicinos studijas.

 Kaina: 56–139 Eur

Administratorė: Danute Šakelienė

Tel. +370 646 25734
danute.sakeliene@lsmu.lt

 

Tai yra vienas iš multikultūrinių ir tarptautiškų bendrabučių Universitete. Dvylikos aukštų pastatas įsikūręs visai netoli Kauno klinikų, Odontologijos fakulteto ir Universiteto bibliotekos. Kiekviename aukšte yra 12 blokų. Bloke – du 12–18 kv. m dviejų vietų kambariai, kurių gyventojai naudojasi bendra tualeto ir dušinės patalpa.

5-tame bendrabutyje Jūs galite rasti: bendrą virtuvę su orkaitėmis, valgomuoju, kriauklėmis ir rūšiavimo zona kiekviename aukšte; trečiame ir vienuoliktame aukštuose įrengti 24/7 atviri studijų kambariai; žaidimų kambarys; tylos-maldos kambarys; skalbimo patalpa, kurioje įrengtos 7 skalbimo mašinos ir 2 džiovyklės.

Kaina: 81–117 Eur

Administratorė: Ingrida Babušė

Tel. +370 646 25735
ingrida.babuse@lsmu.lt

 

6 bendrabutis yra šalia Veterinarijos akademijos. Bendrabutis blokinio tipo. Bloką sudaro trivietis ir dvivietis kambariai, kurių gyventojai naudojasi bendra tualeto ir dušinės patalpa. Kiekviename aukšte yra po dvi virtuves. Bendri dušai įrengti nuliniame aukšte, skalbimo patalpa – pirmame. Pirmame aukšte yra auditorija, naudojama kaip skaitykla. Bendrame kieme (6-7-8 bendrabučiams) yra nedidelė automobilių parkavimo aikštelė.

Bendrabutyje patogu gyventi: Veterinarijos, Gyvūnų mokslo ir Visuomenės sveikatos fakultetų studentams. Autobusų stotelė – 5 min. pėsčiomis, tad kitų fakultetų studentai savo užsiėmimų vietas pasieks taip pat patogiai.

Kaina: 50–113 Eur

Administratorė: Elena Lukaševičienė

Tel. +370 64624240
elena.lukaseviciene@lsmu.lt

7 bendrabutis yra blokinio tipo. Bloką sudaro trivietis ir dvivietis kambariai, kurių gyventojai naudojasi bendra tualeto bei dušinės patalpa. Kiekviename aukšte yra po dvi virtuves. Bendri naudojami dušai įrengti nuliniame aukšte, skalbimo patalpa – pirmame. Pirmame aukšte yra nedidelis mokymosi kambarys. Bendrabutyje renovuoti koridoriai. Bendrame kieme (6-7-8 bendrabučiams) yra nedidelė automobilių parkavimo aikštelė. Bendrabučio studentų interesams atstovaujanti Bendrabučio taryba rengia temines vakarones, filmų peržiūras, puošia bendrabučio patalpas Naujiesiems metams.

Rekomenduojama apsigyventi Veterinarijos, Gyvūnų mokslo ir Visuomenės sveikatos fakultetų studentams. Vykstantieji į užsiėmimus kituose fakultetuose autobusų stotelę pasieks pėsčiomis per 5 min.

Kaina: 50–103 Eur

Administratorė: Elena Lukaševičienė

Tel. +370 646 24240
elena.lukaseviciene@lsmu.lt

 

Bendrabutis įsikūręs šalia Veterinarijos akademijos. Bendrabutyje dviejų kambarių gyventojai naudojasi virtuve, tualeto bei dušinės patalpa. Bendrabutyje gyvena tiek lietuvių kalba, tiek užsienio kalba studijuojantys studentai.

Bendrame kieme (6-7-8 bendrabučiams) yra nedidelė automobilių parkavimo aikštelė.

Rekomenduojama gyventi Veterinarijos, Gyvūnų mokslo ir Visuomenės sveikatos fakultetų studentams.

Kaina: 62–164 Eur

 

Administratorė: Elena Lukaševičienė

Tel. +370 64624240
elena.lukaseviciene@lsmu.lt

Bendrabutis yra blokinio tipo. Bloką sudaro 2 dviviečiai kambariai, kurių gyventojai naudojasi bendra tualeto bei dušinės patalpa. Kiekviename aukšte yra po dvi virtuves. Bendro naudojimo dušai įrengti nuliniame aukšte, skalbimo patalpa – pirmame. Pirmame aukšte įrengtas mokymosi kambarys.

Bendrabutis įsikūręs tarp gyvenamųjų namų, toliau nuo gatvės, šalia parko, kuriame įrengta sporto aikštelė ir šalia Neries upės parko, kurio takais pasivaikščiodami per 15–20 min. pasieksite Senamiestį ir Centrą.

Bendrabutyje apsigyventi vienodai patogu visų fakultetų studentams: kelionė pėsčiomis iki auditorijų Veterinarijos akademijoje užtruks iki 8–10 minučių, vykstantiesiems į paskaitas kitose auditorijose kelionė iki autobusų stotelės užtruks 5 min.

Kaina: 38 –73 Eur

Administratorė: Elena Lukaševičienė

Tel. +370 646 24240
elena.lukaseviciene@lsmu.lt

Kaip gauti vietą LSMU bendrabutyje?

Studentai, pageidaujantys gauti vietą bendrabutyje, prašymą ir reikalingus dokumentus (skanuotus) pateikia prisijungę prie LSMU SIS.

Prašymo pateikimo eiga, prisijungus prie sistemos:

→ Prašymai → Bendrabutis → Pateikti naują prašymą → Formuoti prašymą → pasirinkti formą „Dėl bendrabučio vietos (bendra eilė)“→ užpildyti, prisegti dokumentus → Pateikti. Prašymo būklę (pateiktas, patikrintas, grąžintas taisymui) galima stebėti paspaudus nuorodą ,,Prašymo būklė“.

Sunku išsirinkti, kuriame bendrabutyje norite apsigyventi? Laukiame Jūsų bendrabučiuose darbo dienomis 9.00 – 16.00 val. Galite atvykti prieš pateikdami prašymą vietai bendrabutyje gauti ar jau paskyrus vietą bendrabutyje.

Pagrindinis vietų skirstymo etapas

Studentų, sudariusių sutartis su LSMU pagrindinio priėmimų metu, prašymų laukiame iki 2024 m. rugpjūčio 9 d. 9.00 val.

Paskyrus vietą bendrabutyje  studentai, ne vėliau kaip iki rugpjūčio13 dienos, Universiteto suteiktu el. paštu vardas.pavardė@stud.lsmu.lt gaus apie tai informuojantį pranešimą. Papildomai gavusiųjų sąrašai (nurodant prašymo numerį ir skirto bendrabučio numerį) bus paskelbti LSMU Studentų atstovybės puslapyje. Pranešime bus nurodyta įmokų už bendrabutį mokėjimo rekvizitai, sutarties pasirašymo terminai, paskirto bendrabučio adresas, telefonai ir kita aktuali informacija.

Pateikę prašymus ir negavę vietos pagrindiniame vietų bendrabučiuose skirstymo etape, bet norintys apsigyventi bendrabutyje, nuo rugpjūčio19 d. gali dalyvauti papildomame vietų bendrabučių skirstymo etape: reikia prisijungti prie LSMU SIS ir paspausti nuorodą ,,Dalyvauti sekančiame etape“. Nuoroda aktyvi iki rugpjūčio 22 d. 9:00 val.

Papildomo vietų skirstymo I etapas

Studentų, sudariusių studijų sutartis su LSMU pagrindinio (bet vėlavusių pateikti prašymus bendrabučiui gauti) ir papildomo priėmimo I etapo metu, prašymų dėl vietos bendrabutyje laukiame iki rugpjūčio 22 d. 9.00 val.

Paskyrus vietą bendrabutyje studentai, ne vėliau kaip iki rugpjūčio 23 d., Universiteto suteiktu el. paštu vardas.pavardė@stud.lsmu.lt gaus apie tai informuojantį pranešimą. Papildomai gavusiųjų sąrašai (nurodant prašymo numerį ir skirto bendrabučio numerį) bus paskelbti LSMU Studentų atstovybės puslapyje. Pranešime bus nurodyta įmokų už bendrabutį mokėjimo rekvizitai, sutarties pasirašymo terminai, paskirto bendrabučio adresas, telefonai ir kita aktuali informacija.

Pateikę prašymus ir negavę vietos papildomo vietų bendrabučiuose skirstymo I etape, bet norintys apsigyventi bendrabutyje, nuo rugpjūčio 27 d. gali dalyvauti papildomo vietų bendrabučiuose skirstymo II vietų etape: reikia prisijungti prie LSMU SIS ir paspausti nuorodą ,,Dalyvauti sekančiame etape“. Nuoroda aktyvi iki rugpjūčio 30 d. 9.00 val.

Papildomo vietų skirstymo II ETAPAS

Prašymų laukiame iki 2024 m. rugpjūčio 30 d. 9.00 val.

Paskyrus vietą bendrabutyje studentai, ne vėliau kaip iki rugpjūčio 31 d., Universiteto suteiktu el.paštu vardas.pavardė@stud.lsmu.lt gaus  apie tai informuojantį pranešimą. Papildomai gavusiųjų sąrašai (nurodant prašymo numerį ir skirto bendrabučio numerį) bus paskelbti LSMU Studentų atstovybės puslapyje. Pranešime bus nurodyta įmokų už bendrabutį mokėjimo rekvizitai, sutarties pasirašymo terminai, paskirto bendrabučio adresas, telefonai ir kita aktuali informacija.